Shfaqja e produktit

Çelësat tanë dixhitalë janë një platformë që u ofron blerësve nga e gjithë bota mundësinë për të blerë çelësat e softuerit dhe çelësat e vendbanimit me çmime me shumicë përmes një platforme inovative.
  • shtëpi 11

Më shumë Produkte

  • rreth 111

pse na zgjodhet ne

Ne jemi shitës me shumicë që mund t'ju ofrojmë çmimin më të mirë dhe shërbimin pas shitjes me cilësi të lartë.Nëse ka një problem me produktin, ne mund ta zëvendësojmë atë falas ose ta kthejmë atë brenda periudhës së garancisë.Duke operuar në këtë industri për 10 vjet, ne kemi njohuri profesionale dhe të pasura për produktin për t'ju shërbyer më mirë, si instalimi i produktit, abonimi i produktit.

Lajmet e Kompanisë

2

Raportohet se Microsoft planifikon të integrojë teknologjinë ChatGPT në planin e Office që do të dalë në mars

Sipas lajmeve të 11 shkurtit, Microsoft ka integruar ChatGPT-në e nxehtë në versionin e ri të motorit të kërkimit Bing dhe shfletuesit Edge, por ai nuk është ngadalësuar.Përkundrazi, veprimet e Microsoft janë shumë të shpejta.Një raport i ri i The Verge thotë se Microsoft po planifikon të ri...

Çelësi origjinal i aktivizimit Office2021 i lidhur me llogarinë personale të Microsoft

Office 2021 është një blerje një herë që vjen me aplikacione klasike si Word, Excel dhe PowerPoint për PC ose Mac dhe nuk përfshin asnjë shërbim që vjen me një abonim në Microsoft 365.Produktet e blerjes një herë mund të përdoren përgjithmonë.Office Visio është softueri përgjegjës për vizatimin e rrjedhës...

  • Cilat veçori janë shtuar në Office 2021

Lini Mesazhin tuaj: