Приказ на производот

Нашите дигитални клучеви се платформа која им нуди на купувачите од целиот свет можност да купат софтверски клучеви и клучеви за престој по големопродажни цени преку иновативна платформа.
  • дом 11

Повеќе производи

  • околу 111

Зошто да не изберете нас

Ние сме трговци на големо кои можат да ви дадат најдобра цена и висококвалитетна услуга по продажбата.Доколку има проблем со производот, можеме да го замениме бесплатно или да го вратиме во гарантниот рок.Работејќи во оваа индустрија веќе 10 години, имаме професионално и богато знаење за производи за подобро да ви служиме, како што се инсталација на производи, претплата на производи.

Вести од компанијата

2

Се известува дека Microsoft планира да ја интегрира технологијата ChatGPT во планот на Office што ќе биде објавен во март

Според веста на 11 февруари, Microsoft го интегрирал жешкиот ChatGPT во новата верзија на пребарувачот Bing и прелистувачот Edge, но тој не забавил.Напротив, акциите на Мајкрософт се многу брзи.Во новиот извештај на The Verge се наведува дека Мајкрософт планира повторно да ...

Оригинален клуч за активирање Office2021 врзан за личната сметка на Microsoft

Office 2021 е еднократно купување што доаѓа со класични апликации како Word, Excel и PowerPoint за компјутер или Mac и не вклучува услуги што доаѓаат со претплата на Microsoft 365.Производите за еднократна набавка може да се користат засекогаш.Office Visio е софтверот одговорен за цртање текови...

  • Кои функции се додадени на Office 2021

Оставете ја вашата порака: